Bodyshock.


Informacije o tretmanu.

Kako bismo napravili individualni program za Vas te odabrali najbolju terapiju i liječenje problematike, obavezno je doći na pregled I konzultacije te ispuniti odgovarajući upitnik. Broj tretmana, učestalost dolazaka, i regije koje je potrebno tretirati, prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima.


Zone koje možemo tretirati bodyshock tretmanom su noge, stražnjica, bokovi, trbuh, ruke i podbradak.


STANJA KOŽE KOJA TRETIRAMO BODYSHOCK TRETMANIMA:

  • Otapanje masnih stanica (adipocita), odnosno lipoliza   
  • Razgradnja postojeće masnoće   
  • Pretvaranje masti u energiju
  • Poticanje mikrocirkulacije i drenaže
  • Učvršćivanje i promjena siluete
  • Prevencija stvaranja novih masnih stanica
  • Mršavljenje, odnosno smanjivanje obujma
  • Podizanje i vidljivo poboljšanje tonusa kože  FAZE TRETMANA:


PRVA FAZA: Podrazumjeva pripremu kože. Za to nam služi exfoliator gel, odnosno kemijski piling, kako bi uklonili sve odumrle stanice kože, i otvorili put za aktivne sastojke. Koža postaje mekša, glađa, a pore čišće.

 

DRUGA FAZA: U potpunosti prilagođena za svakog klijenta po individualnom programu koji izradimo nakon konzultacije. Sačinjava tri vrste aktivnih boostera koje koristimo prema potrebama tretiranih zona. Iznimno su jaki i namjenjeni samo za profesionalnu upotrebu, kontroliranu od strane školovanog i licenciranog terapeuta.


U ovoj fazi kombiniramo sljedeće boostere ovisno o indikacijama:

DRAINING BOOSTER

Koristimo ga za bolju propusnost tekućine u tijelu , te olakšavanje limfne drenaže. Poboljšava otpornost krvnih žila i smanjuje njihovu propusnost. Stimulira, djeluje protuupalno, regenerira i vrši hidrataciju u dubljim slojevima kože, te smanjuje edeme.

LIPOLYTIC BOOSTER

On nam služi za smanjenje broja i veličine masnih stanica. Stanjuje siluetu i pomaže u uklanjanju "narančine kore". Povećava lipolizu i potiče inhibiciju lipogeneze. Ima učinak mršavljenja, potiče sagorijevanje masti i toksina. Djeluje protuupalno.

FIRMING BOOSTER

Poboljšava se čvrstoća i elastičnost kože. Restrukturira stanice pomoću kojih se aktivira fibroblast. Povećava se sinteza kolagena i elastina i umrežavaju se kolagenska vlakna. Snažno učvršćuje kožu. Boosteri nam služe za masažu tijela, koja je po protokolu prilagođena dijelu tijela koje se tretira.

 

TREĆA FAZA: Na tretirano područje nanosi se aktivna maska ovisno o potrebama. Nekad se nanosi jedna, a ponekad obje maske ako za to postoji indikacija


REMODELING MASKA

Djeluje drenažno i lipolitički te zagrijava kožu. Pomaže u uklanjanju postojećih masnoća i poboljšava tonus kože. Preoblikuje figure i smanjuje obujam.


TIGHTENING MASKA

Snažno učvršćuje, regenerira stanice, poboljšava elastičnost i dubinski hrani kožu. Maska obnavlja tkiva i stanične structure te daje osjećaj lakoće.


ČETVRTA FAZA: Zadnja faza bodyshock tretmana, ali vrlo bitna. Komponenta koja spriečava transepidermalno isparavanje aktivnih sastojaka. Garantira djelovanje aktivnih sastojaka 24h nakon tretmana. Pojačava stvaranje kolagena i na taj način osigurava čvršću i elastičniju kožu. BODYSHOCK KUĆNA NJEGA


Obzirom na važnost dosljednosti u tretmanu, za poboljšanje učinkovitosti liječenja, ključno je koristiti proizvode za kućnu njegu.

Preporučujemo započeti liječenje proizvodima za kućnu njegu dok je profesionalni tretman još u tijeku. Kako bi tretman dao puni efekt i pokazao najučinkovitije rezultate važno je nastaviti s kućnom njegom između i nakon tretmana koja održava i produžuje njegovo djelovanje.


Tretmani razgrađuju celulit i sprječavaju njegovo ponovno nastajanje, usporavaju te održavaju čvrstoću kože. Pomažu u smanjenju nakupljanja masnih stanica na najosjetljivijim područjima.

Zone koje možemo tretirati bodyshock tretmanom su noge, stražnjica, bokovi, trbuh, ruke i podbradak.


Devedeset i tri posto korisnika primijetilo je poboljšanja na svojoj koži nakon upotrebe Bodyshock proizvoda za kućnu njegu. Čvrstoća tkiva povećava se i do 25% nakon 15 dana uporabe. Tkivo je 18% više hidratizirano i nahranjeno nakon samo 15 dana primjene. Na posljetku, lijepu, zaglađenu i njegovanu kožu potrebno je zaštititi od sunca i vanjskih utjecaja, posebice u mjesecima kada nosimo kratke suknje i rukave. Mesoestetic nudi proizvode za zaštitu kože tijela, koje možete pogledati u kategoriji ZAŠTITA OD SUNCA - SPF.


Spektar kućne njege sastoji se od:


TOTAL REDUCER – dnevna krema za sprečavanje i usporavanje nakupljanja masnih stanica u tijelu, nanosi se i umasirava jednom dnevno, ujutro.


BODYSHOCK NIGHT REDUCER – noćna krema za smanjenje lokaliziranih masnih naslaga i olakšavanje dreniranja viška tekućine, nanosi se i umasirava jednom dnevno prije spavanja.


BODYSHOCK LOCAL REDUCER – krema za smanjenje lokaliziranih masnoća na problematičnim mjestima: bedrima, bokovima, trbuhu i rukama, koristi se uz jutarnju ili noćnu njegu, nakon Total ili Night reducer kreme.


BODYSHOCK PUSH-UP – intenzivno učvršćuje, tonizira i zateže kožu grudi, nadlaktica, stražnjice. Koristiti jednom dnevno na željeno područje kružnim umasiravanjem.


BODYSHOCK REDUCE&GO SPREJ – pomaže u remodeliranju struka, trbuha, bedara i kukova te tretiranju lokaliziranog celulita. Potresite i nanesite nakon tuširanja, a preporučeno je i korištenje poslije treniranja jer dodatno potiče i ubrzava sagorijevanje masti.


BODYSHOCK REDUCER PILLS – tablete za sprečavanje apsorpcije masti čiji je rezultat glatkija i ujednačenija koža. Koristi se jedna kapsula dnevno, preporučeno uzimanje je tri mjeseca.


BODYSHOCK SLIM-UP! REDUCER – intenzivni oralni dodatak kao ekspresni tretman za smanjenje lokaliziranih masnih naslaga, jedna doza svakog jutra tijekom 14 dana.

 

Neki od aktivnih sastojaka tretmana su: alga chlorella vulgaris koja omogućuje čvrstoću i tonus dermisa te epidermisa čime se smanjuju i strije, L-karnitin razgrađuje masne naslage, mobilizira masne kiseline te ubrzava proces pretvaranja masti u energiju. Kofein razgrađuje celulit i potiče mikrocirkulaciju te potiče proces pretvaranja masti u energiju, a organski silicij omogućuje regeneraciju tkiva X-DNA koji potiče obnavljanje stanica kože i ubrzava reepitelizaciju. Ujedno pruža koži čvrstoću i strukturu ekstrakt centelle Asiatice koji regenerira, hidratizira i omogućava stimuliranje kolagena te štiti tkivo. DMAE učvršćuje te daje efekt trenutačnog podizanja, a sinergijski peptidi sprečavaju mikrokontrakciju kože i nastanak linija i bora. 

 Naruči se na besplatne konzultacije