Nano Blush Lips.


 Ako želite naglašene, ali prirodne usne, postići simetriju ili popraviti sitne nesavršenosti nakon aplikacije hijaluronskih filera, a u isto vrijeme ne želite tipičan izgled trajne šminke, Nano Blush Lips je pravi izbor za Vas! Posjetite nas na besplatnim konzultacijama i uvjerite se da pojam trajne šminke vise nisu naglašene, crvene usne nego je to u The Body Clinique pojam za tajnu prirodne ljepote! Dođite i otkrit ćemo Vam tajnu!

Prijavi se za konzultacije

Koraci do savršenog osmijeha

Korak 1: Konzultacije 
‌Nakon što dogovorite termin, razgovarat ćemo s vama o vašem životnom stilu i režimu dnevnog šminkanja. Oblikujete li i crtate usne svaki dan? Volite li usne koje su prirodne i nježne ili usne koje su odvažnije i definiranije? Tijekom dogovora za termin pregledat ćemo vaše mogućnosti i kreirati vaše idealne usne do savršenstva. 

Korak 2: Priprema područja 
‌Prije početka mikropigmentacije područje usana ćemo dezinficirati, a zatim ćemo na vaše usne nanijet topikalnu mast (anestetik) kako bi cijeli tretman bio što ugodniji. Naš vrhunski tim stručnjaka vodit će vas kroz sve korake kako biste se osjećali sigurno i ugodno. Nakon što smo osigurali sve uvijete za nastavak, iscrtavamo željeni oblik usnica posebnom hiperalergenom olovkom. 

‌Korak 3: Nano Blush Lips sjenčanje 
‌U ovom postupku sjenčamo površinski dio kože koristeći aparaturu sa specijalnim iglama za jednokratnu upotrebu. Cijeli postupak ne oštećuje dermis kože, a radi se otprilike 30-45 minuta. Usne se kroz nekoliko dana definiraju u svom krajnjem, željenom obliku i boji. Nakon 30-60 dana, preporučuju se posjet našem centru kako bismo na besplatnim konzultacijama utvrdili postoji li potreba za sitnijim doradama završnog rezultata. Naša vrata uvijek su vam otvorena!

Rezultati Nano Blush Lips sjenčanja