Tretmani.Jedan smo od najbolje opremljenih i najinovativnijih centara za neinvazivno preoblikovanje tijela i lica u Splitu.  Na pravom ste mjestu ukoliko želite smanjiti konfekcijski broj, zategnuti kožu, izravnati trbuh ili riješiti celulit te se pobrinuti da Vam lice bude čisto, hidrirano, zategnuto i mladoliko, a s laserom najnovije generacije u samo par tretmana možete bezbolno riješiti neželjene dlačice.

Med Contour Multipower

Uređaj koji radi na principu dubinskog ultrazvuka i radiofrekvencije te efikasno, sigurno i bezbolno uklanja masne naslage i celulit te zateže kožu.


Saznaj više

Med Visage Face Lifting

Prva prava alternativa Face liftingu - nekirurško pomlađivanja lica. Sinergija ultrazvuka i radiofrekvencije stimulira stvaranje novog kolagena, a kao rezultat daje zategnutu, glatku i elastičnu kožu, vidljivu odmah!


Saznaj više

Lasersko Uklanjanje Dlaka GP Fast

Nova generacija lasera za bezbolno, brzo, učinkovito i trajno uklanjanje dlačica sa IN MOTION tehnologijom. Sve vrste dlaka, svi tipovi kože i TIJEKOM CIJELE GODINE!


Saznaj više

Hydrafacial

Svjetski br. 1 tretman za njegu kože. Koristi patentiranu tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidrataciju. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak ili iritacije. Čisti, hidrira, tretira fine bore, akne i hiperpigmentacije, radi na elastičnosti i čvrstoći te ujednačava ten.


Saznaj više

Mezoterapija - Mesojet Gun i Microneedling

Nano-igle prodiru kroz kožnu barijeru, otvarajući mikrokanale za apsorpciju koktela, bez izazivanja iritacije na koži. Otklanjaju estetske probleme poput ožiljaka od akni, bora, potamnjele kože, pigmentacije kože i celulita. Također jača folikule kose, potiče prirodni rast kose, sprečava gubitak kose i liječi alopeciju. Tretmani se mogu izvoditi i tokom ljetnih mjeseci!


Saznaj više

Mesoestetic

Svjetski poznata dermalna kozmetika za lice i tijelo. Preparati za ožiljke od akni, hiperpigmentacijske mrlje, za ublažavanje plićih bora te smanjivanje celulita na tijelu. Microneedling, mezoterapija, kemijski pilinzi, ampule i zaštita od sunca.


Saznaj više

Kreme za Kućnu Njegu

U ponudi imamo i veliki izbor krema za kućnu njegu koje samostalno možete koristiti nakon konzultacija s našim osobljem.


Saznaj više

Centar za neinvazivno preoblikovanje tijela i lica s naglaskom na zatezanje kože, mršavljenje, tonus te vizualne transformacije. 

 Naruči se na besplatne konzultacije