Mezoterapija - Mesojet Gun i Microneedling.


Informacije o tretmanu.

Savršen estetski tretman “koktela ljepote“ za obnavljanje mladenačkog izgleda kože lica, vrata i dekoltea.


MESOJET GUN
MESOJET GUN koristi cijeli niz mezo rješenja namijenjenih liječenju raznih problema, od hidratacije kože, do smanjenja crvenila povezanih s aknama i rozaceom. Idealan je za tretmane protiv starenja, izbjeljivanje hiperpigmentacije, tretmane rasta kose kao i za zatezanje tijela i uklanjanje celulita.


Mesojet Gun je revolucionarni estetski uređaj koji kombinira tehnologiju nano-penetracije i elekroporacije kao jedan tretman.


Elektroporacija koristi energetski impuls za otvaranje međustaničnih kanala u epidermi i privremeno mijenja plazmu membrane kako bi omogućila molekulama da urone u sloj dermisa kože.

Motor za velike brzine sposoban je prenositi hranjive tvari s velikom preciznošću u ultra-finim ravnim linijama s jednakom točnošću u svim tretiranim područjima.

Transdermalni mikročip stvara pore mikronske veličine na koži kako bi se poboljšala isporuka hranjivih tvari u mezodermu kože. Sličan je Microneedlingu, ali ne rabija površinsku barijeru kože pa koža nije crvena i oštećena nakon tretmana. Mesojet Gun-om mogu se tretirati i vrat, dekolte te vlasište kao i stražnjica za rješavanje problematike celulita.


TRETMANI SE SMIJU IZVODITI I U LJETNIM MJESECIMA, ali je bitno svakodnevno koristiti visoki SPF faktor i ne izlagati se suncu 72h prije i 72h nakon tretmana.


STANJA KOŽE KOJA TRETIRAMO MESOJET GUN-OM:

 • Starenje kože, bore i opušteno tkivo
 • Sivi ten, nedostatak sjaja i dehidracija
 • Proširene pore
 • Ožiljci nakon lasera i ožiljci od akni
 • Pigmentacija kože
 • Područje oko očiju; natečene oči, podočnjaci i fine linije
 • Tretmani kose; smanjenje gubitka kose, stanjivanje, lomljiva kosa, alopecija, stimulacija korijena i maksimalno zadržavanje vlakna
 • Celulit – tretmani tijelaMICRONEEDLING

Microneedling” je višenamjenski tretman za liječenje kože lica koji cilja na sve od ožiljaka od akni do gubitka kose. To je nekirurška tehnika kojom se prilagođenom i kontroliranom brzinom i dubinom, pomoću seta jednokratnih sterilnih iglica okomito probija površina kože u dubini od 0.25 mm do 2.00 mm ovisno o problemu. Radi na principu vibracija, a prelazi se dio kože koji želimo tretirati. Uz pomoć mikroiglica koža se otvara i na taj način pospješava prodiranje mezokoktela u kožu. Za razliku od Mesojet Guna ovaj tretman ne smije se izvoditi tokom ljetnih mjeseci zbog mogućnosti nastanka hiprpigmentacija pošto se narušava površinska barijera kože i radi se na stvaranju nove mlade kože koja je izloženija promjenama.


Sam postupak nije bolan jer se može izvoditi uz prethodno mazanje anestetičke kreme, a tretirati se može koža lica, vrata, vlasišta i dekoltea. Sam ubod u kožu potiče kožu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena.


Postupak se provodi u razmacima od 4 do 6 tjedana, obično je potrebno 3 do 5 tretmana koji se ponavljaju svaki 6 do 9 mjeseci.


STANJA KOŽE KOJA TRETIRAMO MICRONEEDLINGOM 

 • ožiljci od akni
 • hiperpigmentacija
 • bore
 • proširene pore
 • neujednačen ten
 • gubitak kose, stimulacija korijena

Dan nakon tretmana tretirano područje pokazuje znakove crvenila, iznadprosječne topline i to je potpuno normalno. Nakon microneedlinga ne preporučuje se nositi make up 24 sata, ići 48h u teretanu, saunu i bazene, a tijekom dana obavezna je fotozaštita s kremama SPF 50. Izlaganje solariju je zabranjeno minimalno 5 dana nakon tretmana. Na tretman je obavezno doći s uklonjenom šminkom.

 Naruči se na besplatne konzultacije