Polinukleotidi.


Ključevi za revitaliziranu kožu! Potičući stanične procese i hidrataciju, poboljšavaju teksturu i tonus kože dok smanjuju hiperpigmentaciju. Otkrijte tajnu za zdraviji sjaj koji plijeni svaku pažnju.

Vaša tajna za revitaliziranu kožu

Vraćajući izgubljenu hijaluronsku kiselinu i potičući proizvodnju kolagena i elastina, polinukleotidi obnavljaju prirodni sjaj i vitalnost kože. Kolagen i elastin daju koži elastičnost i čvrstoću te čine kožu glatkom i zdravom. Starenjem se prirodna proizvodnja kolagena i elastina smanjuje, što dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora na koži. Idealni su za suhu, umornu kožu te su postali omiljeni tretman diljem svijeta. Očuvajte mladenački izgled kože uz polinukleotide koji donose dubinsku hidrataciju i potiču prirodnu obnovu kože.

Kako do besprijekornog sjaja?

‌Skinboosteri su izbor za one koji žele unaprijediti izgled kože, osvježiti lice i zadržati mladolikost. Njihova prilagodljivost muškarcima i ženama, bez obzira na tip kože ili dob, čini ih idealnim tretmanom. Bez obzira jeste li u tridesetima ili pedesetima, dubinsko osvježenje i hidratacija su ključni za svaku kožu. Najčešće primjenjuju za: Vraćanje dubinske hidratacije, sjaja i svježine kože, ublažavanje vidljivosti ožiljaka od akni i poboljšanje i smanjenje sitnih linija i bora.


Naruči se za konzultacije